H Ιστοσελίδα www.ydor.com.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΥΔΩΡ WATER AND CLIMA SOLUTIONS ΟΕ με (ΑΦΜ: 998627917, ΔΟΥ: Α΄ ΑΘΗΝΩΝ), και εδρεύει στην Ελλάδα, στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 48, Τ.Κ 10442 Περιστέρι - Αθήνα, Τηλ: 210.83.100.01 e-mail: info@ydor.com.gr

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Ασφάλεια

H Ιστοσελίδα www.ydor.com.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Το πωλούμενο είδος

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.ydor.com.gr, έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης, που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν, συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.ydor.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του, να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Εγγυήσεις

Το ydor.com.gr παρέχει πλήρη εγγύηση σε όλα τα προιόντα που διαθέτει.
Για τη λειτουργία της εγγύησης είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς (θεωρημένη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης), καθώς επίσης και η απόδειξη του τεχνίτη-εγκαταστάτη, που εγκατέστησε την συσκευή (όταν η συσκευή απαιτεί εγκατάσταση), ο οποίος πρέπει να κατέχει, τη νόμιμη άδεια που απαιτείται, για την εγκατάσταση του προιόντος που προμηθευτήκατε ( θερμουδραυλικού, ψυκτικού, αερίων καυσίμων, πετρελαίου κ.τ.λ.). 

Εγγυήσεις φίλτρων νερού

Συγκεκριμένα, η εγγύηση είναι Διετής (24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς) για όλα τα συστήματα φίλτρανσης νερού που διατίθενται στο ydor.com.gr . Hλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη (όπου αυτά υπάρχουν) καλύπτονται με εγγύηση 12 μηνών. Αναλώσιμα περιεχόμενα προφίλτρα, φίλτρα και μεμβράνες θεωρούνται αναλώσιμα, αντικαθίστανται με βάση την ποιότητα και ποσότητα νερού που επεξεργάζονται και κατά συνέπεια δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.
Ρητά εξαιρούνται και δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση ζημιές που:
α) Προκαλούνται κατά την μεταφορά από τον πελάτη
β) Συνιστούν φυσιολογική φθορά
γ) Οφείλονται σε κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση (για παράδειγμα, επεξεργασία/φίλτρανση νερού εκτός προδιαγραφών λειτουργίας του συστήματος φίλτρανσης) ή στη χρήση οικιακών συστημάτων φίλτρανσης για επαγγελματικούς σκοπούς.
δ) Οφείλονται σε ανεπαρκή, ακατάλληλη ή μη εγκεκριμένη εγκατάσταση και συντήρηση ή μη ασφαλή τοποθέτηση
ε) Οφείλονται στην παραμέληση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος
στ) Οφείλονται σε εξωγενείς ή αιφνίδιους παράγοντες όπως υπερπίεση δικτύου ύδρευσης, υδραυλικά πλήγματα κλπ
Η εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων φίλτρανσης νερού γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Tο ydor.com.gr δεν ευθύνεται για οποιουδήποτε είδους ζημιές προκύψουν (στους χρήστες-πελάτες ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο) από/υπό λανθασμένη, ελλιπή ή μη εγκεκριμένη/πιστοποιημένη υδραυλική εγκατάσταση των προϊόντων που διαθέτει η οποία θα πρέπει να εκτελείται από αδειοδοτημένους τεχνίτες υδραυλικούς (λαμβάνοντας υπόψη τα συγκεκριμένα φυσικοχημικά δεδομένα του προς επεξεργασία ύδατος στο χώρο εγκατάστασης πχ πίεση, θερμοκρασία, μικροβιακό φορτίο κλπ). Επίσης, το ydor.com.gr δεν ευθύνεται για οποιουδήποτε είδους ζημιές προκύψουν (στους χρήστες-πελάτες ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο) από/υπό αιφνίδια γεγονότα που συνδέονται με την υδραυλική εγκατάσταση όπως παροδικές ή έντονες αυξομειώσεις υδραυλικής πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης, υδραυλικά πλήγματα κλπ τα οποία και είναι εκτός του ελέγχου του ydor.com.gr. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο του ydor.com.gr, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα αντικαθιστώντας το προβληματικό προϊόν ή παίρνοντας πίσω τα χρήματα σας (Βλ. Εγγυήσεις ή/και Επιστροφές προϊόντων).

Tα συστήματα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλα για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 2 ως 45 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

Παρεχόμενα προϊόντα και πληροφορίες

Το ydor.com.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες του, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα το ydor.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά αναφέρονται τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κλπ), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από την στιγμή της άμεσης δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο.

Περιορισμός ευθύνης

Το ydor.com.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Επίσης δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών, για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση / ή μη της παραγγελίας τους. Ταυτόχρονα δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεση είτε έμμεση, θετική ή αποθετική ζημιά (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, διαφυγόντα κέρδη, διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, απώλεια στοιχείων και δεδομένων, απώλεια πελατείας κλπ), οι οποίες προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία, ή/και την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το ydor.com.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών, ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ προϊόντων που παρέχονται από αυτή. Τέλος το ydor.com.gr δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.

Διαφορά

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 2. Ευθύνη www.ydor.com.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του. 3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.ydor.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία ΥΔΩΡ WATER AND CLIMA SOLUTIONS OE, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση, να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.ydor.com.gr, διέπονται και προστατεύονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως αυτός συμπληρώθηκε-τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13-8-2013 (ΦΕΚ Β’ 2144/30-08-2013)