Κατάστημα Ύδωρ

Η εταιρία ΥΔΩΡ ιδρύθηκε το Μάιο του 2001 με αντικείμενο την μελέτη, την πώληση, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων θέρμανσης (πετρελαίου και φυσικού αερίου), κλιματισμού και ηλιακής ενέργειας. Βιώνοντας ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, η εταιρεία κατάφερε γρήγορα να αναπτυχθεί, να ξεχωρίσει και να καταξιωθεί στον χώρο κατασκευής μεγάλων και μικρών ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε κτίρια κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων, πολυκαταστημάτων, βιομηχανιών, super markets κλπ..

Η εταιρία μας είναι ένας δυναμικός οργανισμός, που διαρκώς αναβαθμίζεται εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης έτσι ώστε να διατηρεί υψηλή ικανότητα ανταγωνισμού σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς στους τομείς αυτούς. Διαθέτει όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να παρέχει το υψηλής ποιότητας έργο που έχει γίνει πλέον παράδοση αυτής. Έτσι, μπορεί να εγγυάται τον ολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη την διάρκεια και τα στάδια του έργου. Αναγνωρίζοντας την σημασία πληροφορικής, στην σημερινή εποχή, η εταιρία διαθέτει στο οπλοστάσιο της όλα τα απαραίτητα λογισμικά προγράμματα τεχνικής αλλά και οικονομικής ανάλυσης. Σε όλη την διάρκεια λειτουργίας της, η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες, διατηρώντας απόλυτη ανεξαρτησία από τα εμπορικά συμφέροντα προμηθευτών και κατασκευαστών, διασφαλίζοντας έτσι πλήρως τα συμφέροντα των πελατών της και προσφέροντας έτσι συμβουλές και υπηρεσίες ανεπηρέαστες από τέτοιου είδους συσχετίσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών της.
Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και στην υψηλή τεχνογνωσία. Τα αποτελέσματα των εργασιών που έχει υλοποιήσει την καθιστούν ως μία από τις ικανότερες εταιρίες στον χώρο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο τομέα ανανεώσιμων πηγών. Το αντικείμενο της επιχείρησης, αφορά στη δημιουργία συστημάτων που παράγουν, αποθηκεύουν και επεξεργάζονται θερμική ενέργεια, προερχόμενη αποκλειστικά από τον ήλιο. Οι εγκαταστάσεις αυτές εξασφαλίζουν στους πελάτες και στους φίλους μας διαρκή εξοικονόμηση ενέργειας για πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως περιοχής.

ΕΚΘΕΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 48 ΤΚ.104 42, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: +30 2108310001  e-mail: [email protected]