Αποσκληρυντής Νερού Rider 25 λίτρων Μεγαλύτερη προβολή

Rider 25 lt

100727

OEM

Νέο προϊόν

Ο αποσκληρυντής νερού Rider αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα του σκληρού νερού και παρατείνει τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές (πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες) αλλά και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις (μπάνιο, βρύσες, καζανάκια, υδρομασάζ).

Περισσότερες λεπτομέρειες

620,00 €

Αν το νερό είναι ''σκληρό'' δημιουργούνται λεκέδες στις βρύσες, στα πλακάκια ή στη μπανιέρα από άλατα που δεν καθαρίζουν εύκολα. Οι βρύσες του σπιτιού παρουσιάζουν συχνά προβλήματα (στάζουν), στο πλυντήριο χρειάζεται πολύ σαπούνι για να δημιουργηθεί λίγη σαπουνάδα, το δέρμα και τα μαλλιά είναι σκληρά μετά το μπάνιο. Το σκληρό νερό επίσης δημιουργεί επικαθήσεις στις σωληνώσεις του σπιτιού ή του μαγαζιού και σε όλες τις συσκευές (πλυντήριο ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνας, καφετιέρα, παγομηχανή) δημιουργώντας προβλήματα και μειώνοντας το χρόνο ζωής τους. Επίσης, γεμίζουν άλατα και οι αντιστάσεις των συσκευών που μειώνει την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να ζεσταίνει το νερό πολύ πιο αργά καταναλώνοντας πολύ περισσότερο ρεύμα.

 Οι αποσκληρυντές νερού Rider αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα του σκληρού νερού. Εγκαθίστανται συνήθως στην κεντρική παροχή και μαλακώνουν το νερό αντικαθιστώντας τα σκληρά άλατα (Ασβεστίου και Μαγνησίου) με μαλακά (Νατρίου) και παρατείνουν τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές (πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες) και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις (μπάνιο, βρύσες, καζανάκια, υδρομασάζ).

Βασικά Χαρακτηριστικά

- Ηλεκτρονική κεφαλή με φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη για ρυθμίσεις και παραμετροποίηση 

 

- Προγραμματισμός αναγεννήσεων 

- Δυνατότητα ρύθμισης της υπολειμματικής σκληρότητας

- Ενσωματωμένο ByPass

      

- Εύκολη τροφοδοσία αλατιού

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Όγκος ρητίνης - 25 λίτρα

Δοχείο - 9 x 35

Τύπος κεφαλής - Ογκομετρικός / Χρονικός

Ροή νερού λειτουργίας - 1m³/h

Μέγιστη ροή νερού - 1,5m³/h

Ελάχιστη ροή νερού - 0,1m³/h

Μέγιστη σκληρότητα - 120°HF

Θερμοκρασία λειτουργίας - 4 έως 35°C

Πίεση λειτουργίας - 2,5 έως 8 bar

Παροχή - 1''

     

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Είδατε πρόσφατα

  • 620,00 €

    Ο αποσκληρυντής νερού Rider αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα του σκληρού νερού και παρατείνει τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές (πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες) αλλά και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις (μπάνιο, βρύσες,...

    620,00 €