Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη, ξεκινά από την πρώτη στιγμή, με την σωστή εγκατάσταση και ενημέρωση χρήσης του προϊόντος, καθώς και με την αναφορά όλων των διαδικασιών συντήρησης, που είναι απαραίτητες για την σωστή και υγιεινή λειτουργία οποιουδήποτε συστήματος θέρμανσης.

Η εταιρεία μας παρέχει τμήμα τεχνικής  υποστήριξης και εγκατάστασης , για όλα  τα προϊόντα  τα οποία αγοράστηκαν από εμάς, σε προνομιακές τιμές. Διάθεση - διανομή μεγάλης γκάμας ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακών συστημάτων και συστημάτων pellet – ξύλου και λοιπών βιοκαυσίμων.

Είμαστε εξουσιοδοτημένη εταιρία πώλησης και τεχνικής υποστήριξης εξοπλισμού, μεγάλου αριθμού καταξιωμένων κατασκευαστών συστημάτων θέρμανσης ηλιακού και κλιματισμού. Επίσημο κατάστημα της Daikin Hellas εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της WOLF Gmph Γερμανίας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (μελέτη, εγκατάσταση, service, συντήρηση).

Διαθέτουμε  και εφαρμόζουμε  μηχανικά και ηλεκτρονικά  συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις με προσαρμογή στις ειδικές απαιτήσεις κάθε χώρου.

Παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας , της συσκευής την οποία τοποθετήσαμε και εγγύηση για το συνολικό έργο, αν και εφόσον κατασκευάσαμε. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  +30 210.83.100.01