Aquaphor Stiron
    Aquaphor Stiron
    Aquaphor Stiron
    Aquaphor Stiron
    Aquaphor Stiron
  • -2,00 €

Aquaphor Stiron

Κωδικός: 11411

14,90 €
12,90 € Κέρδος 2,00 €
με ΦΠΑ

Φίλτρο πλυντηρίου Aquaphor Stiron, που τοποθετείται στην παροχή νερού του πλυντηρίου ρούχων ή πιάτων. Περιλαμβάνει το πρώτο ανταλλακτικό χρήσης.

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Το φίλτρο STIRON της AQUAPHOR είναι ιδανικό για τοποθέτηση στην παροχή κρύου νερού του πλυντηρίου ρούχων ή πιάτων. Μειώνει τη σκληρότητα του νερού, αυξάνοντας την απόδοση του απορρυπαντικού έως 30% (ανάλογα με την ποιότητα και σκληρότητα του νερού κάθε περιοχής).

Oι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά, στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο κ.τ.λ. καθιστώντας αδύνατο στα στοιχεία αυτά να ''ιζηματοποιηθούν'' έξω από το νερό και να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα που σχετίζονται με το ‘’σκληρό’’ νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στις αντλίες, στις αντιστάσεις πλυντηρίων, κλπ.

Ένα γέμισμα είναι επαρκές για περίπου 300 πλύσεις ή έως και 2 χρόνια (ανάλογα με την ποιότητα και σκληρότητα του νερού κάθε περιοχής).

Το φίλτρο μπορεί να αναγομωθεί εύκολα από τον χρήστη, ξεβιδώνοντας το καπάκι του και γεμίζοντάς το με νέα ποσότητα υλικού που μπορείτε να βρείτε στα ''Αξεσουάρ και Παρελκόμενα''.

Το φίλτρο βιδώνει απευθείας πάνω στην παροχή κρύου νερού του πλυντηρίου χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένη εγκατάσταση.

Προσοχή : Το φίλτρο δεν προορίζεται για πόσιμο νερό !

Μέγιστη πίεση λειτουργίας : 4bar

Διαστάσεις : 14,1 x 6,1 cm

Συνδέσεις : 3/4''

Θερμοκρασία λειτουργίας : 5⁰C έως 30⁰C

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

11411

Φύλλο δεδομένων

Τύπος Φίλτρου
Κρύσταλλοι Πολυφωσφορικοί
Χρονική Διάρκεια
24 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
Όχι
Κόστος Αλλαγής Ανταλλακτικών
7,00€
Logistic Class
Small

Αξεσουάρ & Ανταλλακτικά

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.