Αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum

Κωδικός: 15681

260,00 €
με ΦΠΑ

new_releases Εγγύηση: 2 έτη

filter_9_plus Χρηματοδότηση: 6 άτοκες δόσεις

Meaco 12L Platinum αφυγραντήρας με συμπιεστή (compressor) και φίλτρο HEPA (αλλεργιογόνων παραγόντων)

Καλύπτει περίπου 80m².  Χαμηλής κατανάλωσης

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum

Καλύπτει περίπου 80m²

Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για σπίτι περίπου 80m² και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε αυτός είναι ο Meaco 12L Platinum Low Energy σωστός αφυγραντήρας για σας. Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum είναι η σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) που έχει προσελκύσει την προσοχή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για έναν απλό λόγο – το εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Από τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα σε πωλήσεις πανευρωπαϊκά, αλλά και στην Ελλάδα, ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum Low Energy αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά του.

Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum Low Energy έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο στόχο: να κρατήσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατώτερα επίπεδα. Η έκδοση των είκοσι λίτρων Meaco 20L Platinum το επιτυγχάνει με θεαματικά αποτελέσματα, με κατανάλωση μόνο 144W στους 20°. Προσοχή! Η κατανάλωση αυτή αφορά στην χρονική περίοδο που ο Meaco 12L Platinum είναι σε λειτουργία και κάνει αφύγρανση! Με άλλα λόγια, όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας έχει μηδενική κατανάλωση.

Αφυγραντήρας - Καθαριστής αέρα

Ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum Low Energy ήταν ο πρώτος οικιακός αφυγραντήρας που χρησιμοποίησε φίλτρο αέρα HEPA. Παραμένει ο μόνος αφυγραντήρας που μπορεί να λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως καθαριστής αέρα. Χωρίς δηλαδή να κάνει υποχρεωτικά αφύγρανση.

Φίλτρο σκόνης & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Φίλτρο αέρα HEPA

Ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum Low Energy διαθέτει στη συσκευασία του ένα φίλτρο σκόνης (λειτουργεί ως προφίλτρο) και ένα πραγματικό φίλτρο αέρα HEPA (και όχι απομίμηση HEPA). Ο αέρας που διαχέεται από τον αφυγραντήρα θα είναι ξηρός, αλλά και καθαρός!

Λογική ελέγχου Meaco | εξοικονόμηση ενέργειας

Ο Meaco Platinum 12L διαθέτει τη μοναδική λογική ελέγχου Meaco, που σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Χαρακτηριστικά

 • Τύπος αφυγραντήρα: Με συμπιεστή Compressor Rotary
 • Δυνατότητα 20 λίτρα/ημέρα
 • Για σπίτια έως 80m²
 • Ψυκτικό R134a
 • Θερμοκρασία λειτουργίας 5-35°C
 • Φίλτρο HEPA 
 • Ροή αέρα (ονομαστική) 160m³/h
 • Μέγιστο επίπεδο θορύβου 41dBA
 • Κατανάλωση 165W
 • Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος): 475 x 325 x 248mm.
 • Βάρος:12,6 kgs
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 2,5 λίτρα
 • Ταχύτητες ανεμιστήρα: 2

Λίτρα ανά ημέρα Θερμοκρασία | 80% Υγρασία Κατανάλωση

11,28L   30°C   180W

09,12L   25°C   159W

06,72L  20°C  144W

04,08L   15°C   130W

02,88L   10°C   121W

01,68L   05°C   114W

* Ο οίκος Meaco είναι από τους λίγους που δίνει στη δημοσιότητα εργαστηριακά αποτελέσματα σχετικά με την κατανάλωση και τις δυνατότητες αφύγρανσης.

15681

Φύλλο δεδομένων

Δυνατότητες
Χρονοπρόγραμμα 24ωρο
Χρηματοδότηση
6 άτοκες δόσεις
Εγγύηση
2 έτη

6 παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.