Αφυγραντήρας Meaco DD8L

Κωδικός: 15678

299,00 €
με ΦΠΑ

Αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L. Αφυγραντήρας με ιονιστή για καθαρότερο αέρα δωματίου. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικό υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite).

Καλύπτει έως και 100m².

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Αφυγραντήρας Meaco DD8L

No 1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικό υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση.

Διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη

Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη. Αυτό που κάνει ο υγροστάτης είναι να ελέγχει τη σχετική υγρασία δωματίου. Όπως ο θερμοστάτης χώρου ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου, κατά τον ίδιο τρόπο ο υγροστάτης δίνει την εντολή πότε ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί και πότε θα σβήνει βάσει της σχετικής υγρασίας που έχετε καθορίσει. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πάντα σταθερή υγρασία στο χώρο και ταυτόχρονα μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα.

Ο αφυγραντηρας desiccant φυσάει θερμό αέρα

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L διαθέτει στο εσωτερικό του θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσουν στο χώρο. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται από τους αφυγραντήρες desiccant Meaco είναι περίπου 10°C θερμότερος από τον αέρα δωματίου. Συμβάλλουν επομένως στη θέρμανση του δωματίου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση αφυγραντήρα μειώνει το κόστος θέρμανσης κατά 20% περίπου!

Λογική ελέγχου Meaco | εξοικονόμηση ενέργειας

Η λογική ελέγχου Meaco εξασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά.

Χαρακτηριστικά

Τύπος αφυγραντήρα: desiccant
Δυνατότητα: 8 λίτρα/ημέρα (στους 1-37°C)
Για σπίτια: έως 100m²
Ψυκτικό: κανένα
Θερμοκρασία λειτουργίας: 1-37°C
Ιονιστής: ναι 
Ροή αέρα: (ονομαστική) 80  100  115m³/h
Μέγιστο επίπεδο θορύβου: 39  43  48dBA
Κατανάλωση: 30/330/650W [περιλαμβάνεται η θερμική αντίσταση]

Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης (σωληνάκι περιλαμβάνεται στη συσκευασία)

Τροφοδοσία: κανονική 230V, 50Hz
Αυτόματη επανεκκίνηση: ναι
Μόνιμη σύνδεση αποχέτευση: ναι
Χρονοδιακόπτης [timer]: 1, 2, 4, 8 ώρες
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας: πλήρες δοχείο νερού | βίαιη μετακίνηση συσκευής
Ταχύτητες: 2
Φίλτρο: ναι [σκόνης, αντιβακτηριδιακό]
Υγροστάτης: ναι
Λειτουργία στέγνωμα ρούχων: ναι
Χωρητικότητα δοχείου νερού: 2 λίτρα
Διαστάσεις (Υ x Π x Β): 500 x 351 x 188mm.
Καθαρό βάρος: 6,4Kgs
Βαθμός προστασίας: IP20

15678

6 παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.